**UPDATE 3 JULI **

Tijdelijke klantenstop

Momenteel kan ik tijdelijk geen nieuwe klanten meer aannemen. Wilt u op de reservelijst terecht komen, stuur dan een mail naar info@natuurlijkbijyvon.nl . De wachttijd voor bestaande klanten is momenteel 4 weken.

Richtlijnen

Uiteraard volg ik de richtlijnen van het RIVM. Heeft u klachten gerelateerd aan Corona, wilt dan alstublieft uw afspraak tijdig afbellen. Zoals gewoonlijk werk ik hygiënisch en draag ik indien gewenst een mondkapje en handschoenen gedurende de gehele behandeling. Wilt u zelf een mondkapje? Deze kunt u zelf meenemen of u kunt er 1 bij mij kopen voor 1 euro 10.

Veel liefs, Yvonne

LED lichttherapie

Wat is LED lichttherapie?

LED-therapie (Light Emitting Diode) is in de jaren tachtig ontwikkeld door de National Aeronautics and Space Administration (NASA) en wordt sindsdien toegepast ter verbetering van wondgenezing en weefselgroei en om verouderingsprocessen te vertragen.

Waarvoor wordt LED lichttherapie gebruikt?

Uit vele wetenschappelijke onderzoeken is gebleken dat LED-therapie celdeling en aanmaak van nieuwe cellen stimuleert en zorgt voor weefselreparatie. In de cosmetische geneeskunde wordt LED-therapie gebruikt voor huidverjonging en algemene huidverbetering. Het Led Therapie masker produceert geen zonlicht en geen UVA- en UVB straling. De huid kan niet verbranden en wordt niet bruin. Het gebruik van het masker stimuleert de huidcellen tot de aanmaak van lichaamseigen collageen, elastine en hyaluron. Rimpeltjes worden gereduceerd, de huid wordt strakker en het totale huidbeeld verbeterd.

Hoe werkt het LED lichttherapie Masker?

Het Masker bevat vele kleine LED lampjes die verschillende golflengtes produceren, waarbij iedere golflengte specifieke behandelindicaties heeft. Deze lichtgolven dringen door in de huid en stimuleren daar, afhankelijk van de lichtkleur, cellen die zorgen voor de stevigheid, soepelheid en elasticiteit van de huid.

Blauw licht (golflengte 430 – 450 nm)

Dit blauwe licht dringt door in de bovenste laag van de huid en stimuleert de productie van zuurstof. Daardoor worden schadelijke bacteriën zoals bijvoorbeeld bacteria Proprioni  vernietigd. Hierdoor is het mogelijk acne, kleine huidontstekingen en roodheid effectief te bestrijden.

Rood licht (golflengte 650 – 700 nm)

Het rode licht dringt door in de diepere huidlagen en heeft een sterk anti-aging effect. Deze golflengte stimuleert de productie van fibroblasten. De fibroblast  maakt collageen en elastine aan. Hierdoor blijft de huid strak, elastisch en vol. Ook de huidstructuur en de spankracht verbetert aanzienlijk. Daarnaast stimuleert het licht de doorbloeding en dat zorgt voor een gezonde en stralende teint. Rood licht is ideaal voor behandeling van huidverslapping, fijne rimpels, grove poriën,  zonneschade, pigmentvlekken en een vermoeide en doffe huid.

Groen licht (golflengte 525 – 550 nm)

Groen licht wordt o.a. gebruikt om hyperpigmentatie in de huid aan te pakken. De groene frequenties worden geabsorbeerd  door melanocyten, die in de onderste lagen van de epidermis van de huid liggen. Melanine clusters worden na verloop van tijd afgebroken. In de dermale lagen die net onder de basale laag in de huid liggen, zorgen de groene frequentie voor herstel van de huid, nodig bij wondgenezing en littekens.

Contra indicatie zijn:

  • Bepaalde medicatie gebruik zoals antibiotica, antidepressiva waaronder St. Jankruid. Deze moeten minimaal  1 week gestopt zijn voordat met de Led Therapie gestart mag worden.
  • Bij gebruik van medicatie tegen acne zoals Isotretinoine (Roaccutane), Retin A of Accutane.
  • Bij overgevoeligheid voor licht
  • Zwangerschap
  • Bij bepaalde auto-immuunziekten zoals Lupus Erythematodes (SLE en LED)
Voor het beste resultaat is een kuur van 10 behandelingen nodig, waarvan 1x per week. Uiteraard zijn losse behandelingen ook te boeken. Resultaten zijn afhankelijk van de huidconditie.
Complete behandeling met led-lichttherapie masker.90 min. | € 79,50
Organic Nutrition Oil welkomsritueel, Vapozone, Reininging silk triple feshness, Dieptereiniging foam, scrub, onzuiverheden verwijderen, serum infusion, Vitalizerend masker, Led-lichttherapie masker, heerlijk ontspannende massage van nek, schouder en gezicht waarbij u totale ontspanning zult ervaren en de huid optimaal gevoed en gelift word, 24H creme.

U kunt dit licht therapie masker ook extra bijboeken bij één van de andere gezichtsbehandelingen, meerprijs bij een behandeling 15,00
Kuur van 10 behandelingen 45 min. per keer | € 45,00
in 1 keer | € 425,00
Een basis behandeling bestaande uit een reiniging, dieptereiniging incl. scrub/lysing vapozone, serum infusion, masker, led-lichttherapie masker, 24H cream.
Kuur van 10 behandelingen, 1x per week. € 45,00 per keer of in 1x € 425,00 u heeft dan € 25,00 korting en de 10e behandeling krijgt u een luxe behandeling van 90 min.