Lichaamsbehandelingen

Soms zit je zó in je hoofd, dat je je lijf amper voelt. Herken je dat? Je werkt, zorgt en holt jezelf voorbij. In de drukte van alledag vind je amper tijd voor ontspanning. Bij mij vind je de ruimte om jezelf weer op te laden. Massages zijn zoveel meer dan het kneden van spieren: mijn handen brengen je dichter bij jezelf en meer in balans. Even niets moeten, alleen maar voelen: het is  alsof je een uurtje met vakantie bent.

Klassieke massage

In de klassieke massage worden technieken als strijkingen en knedingen (effleurages en petrissages) toegepast. Door de toegepaste techniek worden verharde en pijnlijke spanningsgebieden losgemaakt. Hierdoor verbetert de doorbloeding, die zorgt voor aanvoer van voedingsstoffen en de afvoer van opgehoopte afvalstoffen. Dit geeft direct al verlichting van de klachten.

Ontspanningsmassage met Hotstone stenen.

Verzachtende en diep ontspannende werking op zowel lichaam als geest. Ben je druk, vermoeid, last van stress of wil je gewoon even een heerlijk me-time momentje?

Een hotstone massage is een massage met warme basalt stenen. Basalt is een hard vulkanisch gesteente, ijzerhoudend en met zeer hoge dichtheid. Deze stenen hebben de eigenschap dat ze warmte lang vast houden. De stenen worden verwarmd in een waterbad en hebben een temperatuur van ca 45-50 graden.

De combinatie van warmte en beweging raakt u dieper in uw spierweefsel en draagt bij aan het zelfherstel van uw lichaam, voert afvalstoffen af, stimuleert de bloedsomloop en de organen en brengt uw lichaam meer in balans. Stressvermindering; betere doorbloeding en ontspanning van uw spieren. Stimuleert de afvoer van lymfevocht waardoor afvalstoffen je lichaam sneller verlaten. In combinatie met de warmte van de hotstone is deze ontspanningsmassage een weldaad voor lichaam en geest!

Lomi Lomi massage

Een Lomi Lomi-massage is een traditionele vorm van helingsmassage uit Hawaii, uitgevoerd met het zachte deel van de onderarm. Met vloeiende golfbewegingen volg je het ritme van de natuur en worden energieblokkades opgeheven. Lomi Lomi is heerlijk ontspannend en geeft een gevoel van vrijheid. Het ondergaan van een lomilomi massage is een buitengewone ervaring, een avontuurlijke reis vol warmte en aandacht…

Een fantastisch cadeau om te geven

en om te ontvangen!

 

U kunt kiezen voor een ontspanningsmassage van het hele lichaam maar u kunt natuurlijk ook kiezen voor een deelmassage van bijvoorbeeld alleen de rug en schouders of alleen de benen. Een deelmassage duurt ong. 30 min. en een volledige massage duurt ong. tussen de 60 min of 90 min.

U kunt kiezen uit een klassieke massage, hotstone massage of een lomi lomi massage een combinatie hierin is natuurlijk ook mogelijk.

 

Ontspanningsmassage deel30 min | € 35,00
Ontspanningsmassage 60 min | € 52,50

Scrubmassage met rugpakking 60 min.
Voor het ultieme verzorgen en ontspannen van uw lichaam is een scrubmassage de juiste keuze. Na een uitgebreide scrubmassage ondergaat u een heerlijke ontspannende rug-, nek- en schoudermassage, welke wordt afgesloten met een chocolade rugpakking.

Door uw huid te laten scrubben met scrubzout worden dode huidcellen verwijderd met als resultaat een heerlijke zachte gezonde en soepele huid. Als gevolg van de ronddraaiende masserende beweging wordt de doorbloeding van de huid op een hoger niveau gebracht, de vetverbranding gestimuleerd en uw huid gevoed met vele rijke mineralen. Hierdoor bouwt de huid een grotere weerstand op en de huid wordt sterker.

Chocolade wordt gemaakt van cacaobonen, deze cacaobonen worden niet gebrand en bewerkt en daardoor bestaat de pakking uit pure cacao poeder. Chololade zorgt voor het vitaliseren en verstevigen van ons lichaam. Tevens stimuleert de pakking de doorbloeding van het lichaam en voert afvalstoffen af.

 

 

Scrubmassage met rugpakking40 min | € 37,50
U kunt deze heerlijke scrubmassage combineren met een hotstone massage van rug/schouders/armen/benen & voeten