**UPDATE 7 MEI **

WE MOGEN WEER OPEN!

Lieve klanten,

Eindelijk kregen we het goede nieuws de Salon is weer open! De piek is eraf al is de salon de komende 2 weken nog helemaal volgeboekt. Ik heb besloten om een tijdelijke klantenstop in te voeren zodat er geen nieuwe klanten meer bijkomen, ik vind onze en jullie gezondheid belangrijker.

Uiteraard volg ik de richtlijnen van het RIVM. Heeft u klachten gerelateerd aan Corona, wilt dan alstublieft uw afspraak tijdig afbellen. Zoals gewoonlijk werk ik hygiënisch en draag ik indien gewenst een mondkapje en handschoenen gedurende de gehele behandeling. Wilt u zelf een mondkapje? Deze kunt u zelf meenemen of u kunt er 1 bij mij kopen voor 1 euro 10. Ze zijn nog steeds moeilijk te verkrijgen, samen gaan we het doen.

Veel liefs, Yvonne

iCurl

Wekenlang mooie gekrulde en langere wimpers zonder wimperextensions?

De Icurl zorgt na slecht één behandeling van nog geen 20 minuten voor opvallende resultaten gedurende meerdere weken.

icurl-howDe iCurl zorgt voor een open blik door de ogen optisch te vergroten. De wimpers worden vanaf de haarwortel gelift door gebruik te maken van een ingenieus systeem waar de wimpers eenvoudig en effectief behandeld worden. In totaal duurt de behandeling maar 20 min. voor prachtige wimpers!

 

Icurl€ 30,00
Inclusief wimpers verven€ 37,50