Medisch pedicure 

Natuurlijk bij Yvon is er voor iedereen. Naast de basis pedicure ben ik ook gespecialiseerd in het behandelen van risicopatiënten. Voor de behandeling van diabetische, reumatische en oudere voet bent u hier in vertrouwde handen. De medische pedicure is hoger en breder opgeleid en mag hierdoor alle risicovoeten behandelen. In sommige gevallen kunt u in aanmerking komen voor een vergoeding van (een deel van) de behandelingskosten. Informeer hiervoor bij u zorgverzekeraar.

Nagels lakken

 

Na de pedicurebehandeling is er niets mooiers dan met gelakte teennagels de deur uit te lopen. 

ProVoet

Ik ben gediplomeerd Medisch Pedicure en aangesloten bij brancheorganisatie ProVoet. De pedicures die bij Pro Voet zijn aangesloten, staan voor kwaliteit en hygiëne. Als klant bent u bij Pedicure Praktijk Natuurlijk bij Yvon dus verzekerd van de beste kwaliteit. De pedicurebehandelingen kunnen gericht zijn op voetklachten, op pure voetverzorging en/of ontspanning.

Voeten zijn heel belangrijk, ze worden elke dag behoorlijk belast, maar snel vergeten. Jammer, want een regelmatige verzorging van de voeten kan klachten voorkomen. Voetproblemen ontstaan veelal doordat men niet regelmatig de voeten laat verzorgen. Laat uw voeten weer stralen Natuurlijk bij Yvon.

Tarieven

Volledige Pedicure behandeling45 min | € 42,50
Volledige Pedicure behandeling binnen 6 weken45 min | € 39,25
- Nagels in model knippen en vijlen.
- Eelt verwijderen.
- Behandelen van likdoorns en ingegroeide nagels.
- Mechanisch verwijderen van Eelt (kloven).
- Mechanisch behandelen van de nagelomgeving.
- Nagel omgeving reinigen.
- Lichte massage en incrémen voeten.
Cosmetische voetverzorging 50 min | € 44,50
- Nagels in model knippen en vijlen.
- Nagelomgeving reinigen en verzorgen met een heerlijke nagelriem olie.
- Mechanisch eelt verwijderen
- Heerlijke scrub tot de voeten zijdezacht zijn.
- Ontspannende voet en onderbeen massage.
Bij deze specialisatie staat het verwennen van de voeten centraal. Er is dan ook sprake van een verzorgende behandeling van de voeten.
Volledige pedicure behandeling incl. cosmetische voetverzorging75 min | € 49,50
- Nagels in model knippen en vijlen.
- Eelt verwijderen.
- Behandelen van likdoorns en ingegroeide nagels.
- Mechanisch verwijderen van Eelt (kloven).
- Mechanisch behandelen van de nagelomgeving.
- Nagelomgeving reinigen en verzorgen met een heerlijke nagelriem olie.
- Mechanisch eelt verwijderen
- Heerlijke scrub tot de voeten zijdezacht zijn.
- Ontspannende voet en onderbeen massage.
per 15 minuten extra behandeltijd15 min | € 9,50
1 deelbehandeling:15 min | € 23,50
- eelt verwijderen of
- likdoorn verwijderen
- Een ingroeiende nagel drukvrij leggen

Nagels lakken

Voor het lakken van de nagels kiest u een kleur uit het assortiment van OPI. Eerst worden de nagels gelakt met een basecoating. Vervolgens worden ze in de door u gekozen kleur gelakt Hierna worden de nagels afgelakt met een coating. Omdat de nagellak na het drogen verder moet uitharden is het verstandig om bijvoorbeeld teenslippers in plaats van dichte schoenen te dragen.

De lak van Opi blijft ong. 2 weken mooi op de nagels.

 

Shellac

U heeft ook de keuze om te kiezen voor een Shellac. Shellac gelpolish is een nieuwe categorie nagellak die niet loslaat en zorgt voor een langdurige kleur en glans op de nagels. Deze lak kan zowel op handen als op voeten worden aangebracht. Gelpolish wordt eenvoudig als een lak aangebracht, maar draagt als gel. Deze lak laat geen beschadiging achter op de natuurlijke nagel. Gelpolish combineert de beste kwaliteiten van een UV-gel en een hoogwaardige nagellak.

Het is geen vervanger van nagellak en ook geen vervanger van kunstnagelbehandelingen. Deze lak blijft wekenlang zitten zonder beschadigingen. 

Shellac wordt onder de UV-lamp uitgehard, dus geen droogtijd. Het ziet er niet alleen natuurlijk uit, maar biedt ook een sterke en een natuurlijke bescherming voor de natuurlijke nagels. Geeft met het dragen een mooie uitstraling met een prachtig hoogglans effect.

teennagels lakken in combinatie met pedicure behandeling € 15,50
teennagels lakken met shellac in combinatie met pedicure behandeling € 23,50
teennagels lakken met shellac french pedicure in combinatie met pedicure behandeling € 28,75
teennagels lakken als losse behandeling€ 23,50
teennagels lakken met shellac als losse behandeling € 32,50
teennagels lakken met shellac french pedicure als losse behandeling € 36,50
nagellak verwijderen € 5,00
Shellac verwijderen (in combinatie met nieuw) € 5,00
Shellac verwijderen € 10,00

Producten voor kalknagels

Solution Spray

€ 14,50

HFL Solution Spray is te gebruiken bij de cosmetische verzorging van kalknagels.

Toepassing

  1. Laat de nagel zo dun mogelijk frezen bij de pedicure
  2. Laat uw pedicure zoveel mogelijk broze nagel weghalen
  3. Spray uw nagel 2 maal daags met de HFL Solution Spray
  4. Behandel ook altijd goed uw schoenen met de HFL Spray

HFL Laboratories gepatenteerde Solution Spray is het product voor de cosmetische verzorging van kalknagels die vaak verkleurd of broos zijn. Mede kan de spray gebruikt worden op de huid. Bijvoorbeeld wanneer men de voeten of huid niet goed heeft afgedroogd na het douchen of zwemmen en de huid dus rood en gevoelig kan zijn geworden. De spray maakt de huid en nagels goed schoon en bevat verzorgende bestanddelen. Solution Spray dringt door de nagelplaat en de huid heen en komt zo bij de matrix van de nagel terecht. Daar ontstaan de nieuwe cellen van de nagel. Solution Spray pakt de infectie daardoor in de gehele nagel aan.

Dadi’Oil verzorgende olie

€ 6,90

Dadi’ Oil is een verzorgende nagelolie, die gemaakt is om flexibiliteit, stevigheid en glans te geven aan de natuurlijke nagel, aan nagelproducten en aan de nagelriem. Een aromatisch mengsel van 21 essentiële oliën voor een aangename geur en een heilzame, verjongende werking. Dadi’ Oil geeft ook goede resultaten bij verschillende huidproblemen. Dadi’Oil kunt u voor traumanagels of andere nagelafwijkingen gebruiken. Het dringt door de nagelplaat heen en maakt zo het ‘bed epithelium’ weer elastisch. Dat is precies de sleutel tot succes. De olie trekt snel de huid binnen en vermindert daarmee de druk van de nagelplaat. De nagelplaat kan dan weer beter bewegen.

Hoe Solution spray en Dadi’oil samenwerken

Dadi’Oil zorgt er tevens voor dat de tunnels in de nagel open blijven, waardoor het beter de Solution Spray en Dadi’Oil opneemt. Zo pakt de Solution Spray de infectie aan en maakt Dadi’Oil de nagel weer compact. Wanneer de nagelplaat en het huidweefsel eromheen vol zit met de olie neemt de kans dat nieuwe micro organismen er gaan huishouden ook af.

Behandeling: tweemaal daags eerst HFL Solution Spray toepassen en direct de Dadi’Oil erna aanbrengen.

Setprijs € 19,95

Tijdens de behandelperiode kun je toch, in de zomer, je nagels lakken met een speciale zuurstof doorlatende nagellak van het Zweedse merk Depend O2.

Depend O2 heeft een gepatenteerde formule die zuurstof beter tot de nagel laat komen. Hierdoor heeft de lak een positief effect op de nagel. Deze ‘coating’ laat 30% meer zuurstof door dan een traditionele lak! Daardoor uitstekend geschikt voor gebruik in combinatie met mycoseproducten. Advies is om altijd een basis coating onder de lak aan te brengen.

Voor € 15,95 kun je je nagels laten lakken en dan krijg je het flesje mee naar huis, dan kun je daarna thuis je nagels bijhouden of je neemt je flesje weer mee naar de volgende behandeling en je betaalt dan een bedrag van € 10,00

 

Basis coating los te koop voor € 5,95

Natuurlijke producten

Natuurlijk bij Yvon werkt uitsluitend met hoogwaardige producten van Puur Vera. Deze producten zijn ook te verkrijgen voor thuisgebruik. De voetencrèmes, de voetenscrub en het voetenmasker bevatten als hoofdbestanddeel pure Aloë Vera en bevatten geen parabenen en zijn ook geschikt voor diabetici. Hollands fabricaat. Aloë Vera is een plant, die al eeuwen wordt gebruikt vanwege zijn cosmetisch en therapeutische eigenschappen, dringt effectief door in de lagen van uw huid en versnellen het proces van cel vernieuwing.

Scrub

Een tropisch genot voor de voeten! Deze zachte voeten scrub verwijdert dode huidcellen en onzuiverheden. Tegelijkertijd stimuleert de scrub de bloedsomloop en verzorgt uw voeten. Deze crème is uitermate geschikt voor het verlichten van droge en vermoeide voeten en laat uw voeten herleven.

Hielcrème

Pure Aloë Vera gecombineerd met de actieve ingrediënten Allantoïne en Dimenthicone dringen diep door in de lagen van de huid en herstellen zo ernstige, diepe kloven in de hielen. De crème verzacht en hydrateert en is daardoor uitermate geschikt voor de behandeling tegen ernstige kloven.

Hielstick

Puur Vera Hielcrème. Geen gebarsten, ruwe hielen met kloven meer! Actieve ingrediënten gecombineerd met kalmerende Shea en Cacao Butters. Verfraait en herstelt snel! Een unieke combinatie van snelwerkende natuurlijke ingrediënten werken samen om ruwe, gebarsten hielen te herstellen en zorgen tevens voor een zachte soepele huid.

Voetencrème

Pure Aloë Vera gecombineerd met de actieve ingrediënten Allantoïne en Dimenthicone dringen diep door in de lagen van de huid en herstellen zo ernstige, diepe kloven in de hielen. De crème verzacht en hydrateert en is daardoor uitermate geschikt voor de behandeling tegen ernstige kloven.

Voetencrème verwarmend

De speciale formule van deze Puur Vera voetencrème stimuleert de warmtereceptoren in de huid, waardoor het urenlang zorgt voor heerlijk warm aanvoelende voeten. Ideaal voor het gebruik in de winter. Daarnaast geeft het vermoeide voeten de nodige verlichting en herstelt het droge en gebarsten voeten.

Handcrème

Deze hand crème helpt kloofjes, huiduitslag, allergische reacties en ander irritaties snel te herstellen. De crème is geschikt voor de meest gevoelige huid en word snel opgenomen. Het maakt droge, ruwe en schrale handen heerlijke glad en zacht. De speciale voedingstoffen versnellen de cel vernieuwing.

Ureum Crème

Urea is een stof die zich natuurlijk op de bovenste lagen van de huid bevindt, geproduceerd door het lichaam doordat de huid eiwitten afbreekt.  Aanvullende Urea dat aangebracht wordt via voetcrème verhoogt de hydratie door het aantrekken en binden van water in de bovenste lagen van de huid. Kortom, Urea is een natuurlijke en een zeer effectieve  moisturizer voor extreem droge voeten.

 Puur Vera herstellende voetcrème met 10% Urea en Aloë Vera biedt optimale hydratatie.  Puur Vera Ureum Voetcrème heeft een aangename geur en wordt gemakkelijk geabsorbeerd. De high-performance 10% Urea formule verzacht onmiddellijk de huid en verhoogt de water opnemende capaciteit, waardoor de droge huid verminderd wordt en zorgt voor mooie, gladde voeten. Ook geschikt voor mensen met eczeem klachten en psoriasis klachten.