Nagelreparatie

De nagelreparatie (nagelprothese) is een techniek waarbij de natuurlijke nagel gedeeltelijk of volledig door een kunstnagel wordt vervangen. Deze zogenaamde nageltechniek kan worden vervaardigd door middel van gel of acryl. De nagel voelt heel natuurlijk aan en past perfect bij de natuurlijke nagel.

Het doel van het plaatsen van een kunstnagel is medisch gezien verantwoord. De kunstnagel zorgt ervoor dat de oorspronkelijk gevormde nagelwallen behouden blijven en voorkomt dat het nagelbed onjuist gaat opgroeien en blijvende nagelmisvormingen of ingroeiing veroorzaakt.

Een reparatie van de nagel geeft fantastische resultaten bij het corrigeren van teennagels. Uw teennagel kan weer gedeeltelijk of zelfs helemaal gerepareerd of gecorrigeerd worden zodat u weer een mooie esthetisch, goed verzorgde teennagel heeft.

De gel en acryl is in meerdere kleuren verkrijgbaar zodat er een natuurlijke kleur verkregen kan worden, hierdoor is de reparatie voor zowel mannen als vrouwen geschikt. De reparatienagel kan ook gewoon gelakt worden met gewone lak of gellac.

Mocht u veel wandelen of sporten dan wordt er een gel nagel geplaatst deze is elastisch en gedraagt zich als een gewone gezonde nagel.

 

Waarvoor kan een nagelreparatie dienen?

Z

Vervanging van (gedeeltelijk) ontbrekende nagels

Z

Correctie van vervormde nagels

Z

Behandeling en begeleiding van ingroeiende nagels

Z

Beschermlaag voor beschadigde of versplinterde nagels

Z

Versterking van zwakken nagels

Z

Het opvullen van missende nagelhoeken

Z

Het verfraaien van mycose (schimmel) nagels

Z

Begeleiding van de groei van de nagel na verlies door trauma (bijvoorbeeld een blauwe nagel)

Nagelreparatie
grote teen | € 17,50
overige tenen | € 5,00 per teen
Nazorg: Na 1 week terugkomen voor controle van de nagel, na 6 weken terugkomen voor een behandeling nagel kort frezen, ( thuis mag de nagel alleen gevijld worden NIET knippen). Neem direct contact op bij loslating nagel of pijn door drukpunten.